Ragasztómentes mágneses műszempilla

Ragasztómentes mágneses műszempilla

Ki ne vágyna dúsabb és hosszabb, gyönyörűen ívelt szempillákra? A mágneses műszempillák mindezt ragasztó nélkül teszik lehetővé, a saját pillák épségének megőrzésével!

A mágneses műszempillák a hagyományos ragasztó segítségével felvihető szempillákkal ellentétben egyáltalán nem roncsolják a természetes pillákat. A mágneses technológiának köszönhetően ugyanis a pillasor ebben az esetben nem a szempillákra, hanem a szempillák fölé húzott tusvonalra kerül felhelyezésre.

A mágneses pillák stabil tartását a mágneses tus teszi lehetővé. A szempillák felhelyezéséhez használandó speciális tus és a szempillasor apró mágneseket tartalmaz. Így a két anyag a mágneses vonzás révén tökéletesen helyükön tartja a műszempillákat, akár 12 órán át!

Mivel ezen pillák felhelyezéséhez nincs szükség ragasztóra, így azok is biztonságosan alkalmazhatják, akik allergiásak a hagyományos műszempilla ragasztókra. Az apró mikromágnesek pedig garantáltan biztonságos alkalmazást szavatolnak.

A PEACH Girl mágneses pilláinak további előnye a hagyományos műszempillákhoz képest, hogy míg azok felhelyezéséhez sokszor szakemberre, vagy minden esetre meglehetősen rutinos kezekre van szükség, addig a mágneses termékek felhelyezése semmilyen korábbi sminkes tapasztalatot nem igényel. A pillák felhelyezéséhez elegendő egy tusvonalat húzni a szempillák tövéhez és a gyönyörűen ívelt pillasor egyetlen precíz mozdulattal felhelyezhető.

A mágneses szempillák a megfelelő használat és használat utáni tisztítás mellett akár 60 alkalommal is viselhetők!

Varázsolj magadnak te is gyönyörű, igéző tekintetet a PEACH Girl műszempilla webáruház termékeivel!

Kapcsolódó bejegyzések