Költözés, mint film

Költözés mint filmvígjáték

A költözés című film moziban való bemutatásának késleltetése vegyes lehet. A film megjelenését előidéző ​​felhajtás és várakozás vagy tovább táplálhatja a szükséges izgalmat a film elkerülhetetlen jövőbeli megjelenéséhez, vagy pedig nagymértékben meghatározza a premier felfedését, különösen, ha maga a funkció megfelelőnek vagy középszerűnek tekinthető. Bármilyen esetről is legyen szó, több változó is hozzájárulhat az online film kereséséhez. Az egyik lehet a közelmúltban történt stúdió egyesülése/felvásárlása, mint a Century Fox, ami miatt a Fox több prominens próbálkozását is késleltette és/vagy megkeverték a stúdióvásárlási átállás során. Egy másik lehet valami globális léptékű, a világjárvány folyamatos hatásai olyan hullámzó hatást váltanak ki, amely miatt szinte az összes nagyobb filmstúdió átszervezi a megjelenését a projektek jobbra és balra történő megkeverésével és késleltetésével, míg néhányat késleltetnek. több mint egy évig. A harmadik lehetőség az lehet, hogy egy filmnek nincs pénzügyi stúdiója a film moziban történő terjesztéséhez; találni több szerkesztett, beállított és indulásra kész projektet, de nincs mód arra, hogy az említett filmes projekt napvilágot lásson anélkül, hogy valaki pénzt áldozna a megjelenésre.

A film háttere

Ahogy fentebb is mondtam, számos ok állhat a hátterében, hogy egy filmprojekt miért kap mozikba való megjelenési dátumot. Természetesen a manapság (a jelenlegi globális helyzet miatt) általánosan elterjedt film nézés közben a járvány birodalmában található, aminek következtében sok nagy filmstúdió megkeverte a saját mozgóképét, különösen a mozik bezárásával történhetett. Több hónapig, valamint néhány erőfeszítést eladnak a streaming szolgáltatásoknak. Kétségtelen, hogy a járvány mindenki életére hatással van, és emiatt a filmvilág nagy felforduláson megy keresztül. Hatalmas prominens és nagy sátorfák filmek.

Ez természetesen visszavezet a költözés filmről, egy 2022-es kalandról és a legújabb filmről, amelyet hosszas késés okozott. Hogy őszinte legyek, nem sokat hallottam erről a filmről, mivel először hallottam erről a bizonyos filmek, amikor 2021 decemberében elmentem megnézni az előzetesét látva a tekercsben. Egyedül a trailer alapján kissé tisztességesnek tűnt, néhány felismerhető színészi tehetséggel, köztük Brosnannal, Scodelario-val és Hurt-tal, de csak éreztem, hogy valami elromlott.

Kapcsolódó bejegyzések