Biztonsági személyzet

Biztonsági személyzet

A betörések és a rongálás rengeteg pénzbe kerülhet az ingatlantulajdonosoknak. Éjszakánként a biztonsági személyzet figyeli magán- vagy kereskedelmi ingatlanjait. Ez önmagában általában visszatartó erejű, de vészhelyzet esetén gyorsan és hatékonyan cselekszünk. Az Ön ingatlana a legjobb kezekben van.

A biztonsági személyzet ellenőrzése előre egyeztetett időközönként

Az éjjel-nappal tartó védelem nem mindig szükséges. Örömmel küldjük munkatársainkat az Ön ingatlanába előre egyeztetett időközönként, hogy alaposan ellenőrizzék az egész webhelyet. Nagyon kevés betörő veszi a fáradságot, hogy figyelje ezeket az időközöket. Kérésre azonban rendszeresen módosíthatjuk ezeket az intervallumokat.

Ház védelem

Ha távol van, és nem akarja elfoglalatlanul hagyni a házát, a ház védelem keretében örömmel figyelünk a házára. Ez lehetővé teszi a potenciális betörők számára, hogy valaki lakjon a házban, a villanyt ki- és bekapcsolják, a redőnyöket használják és az újságot hozzák be. Ez biztosítja, hogy senki ne kísérelje meg ingatlanait ingatni el.

Biztonsági személyzet gondoskodik a vagyonáról

Nem akarod, hogy bárki lakjon a házadban, amíg távol vagy? A biztonsági személyzet gondoskodni fog az Ön vagyonáról azáltal, hogy összegyűjtjük a leveleket, és más olyan dolgokkal foglalkozunk, amelyek azt a benyomást kelthetik, hogy a ház foglalt, amíg Ön távol van. A betörőkre gyakorolt ​​elrettentő hatás nagyon hasonló a házi ülésekhez.

Modern biztonsági technológia

Számos fejlett biztonsági technológia létezik, amelyek segítségével megvédhetjük tulajdonát. Ide tartoznak a láthatóan beépített és rejtett kamerák, a néma és hallható riasztások, a mozgásérzékelők és még sok más lehetőség. Kívánt esetben ezek segítségével éjjel-nappal figyelhetjük ingatlanjait, és kapcsolatba léphetünk a riasztással.

Kényelmesen és biztonságosan elvisszük a repülőtérre, és kérésre várunk, hogy a repülőtéren érkezéskor összegyűjtsük. Reptéri transzferjeink lényegesen kényelmesebbek és biztonságosabbak, mint a taxik, és ezzel időt takaríthat meg egy bérelt jármű bérlése és vezetése.

Városi transzferek

Akár üzleti, akár szabadidős céllal, városi transzferjeinkkel gyorsan és kényelmesen eljuthat az úti céljához. Az Ön igényeinek megfelelően egyszerűen elvihetjük a szállodába, vagy készenlétben maradhatunk a tartózkodás ideje alatt. Ez garantálja, hogy minden helyi utazás kényelmesen és biztonságosan történik. Egy másik város látogatásának megtervezésekor örömmel állapíthatjuk meg az Ön nevében, hogy melyik útvonalon juthat el a legrövidebb idő alatt az úticéljához. Összehasonlítjuk a távolságot, a forgalom nagyságát, az útépítést és számos egyéb tényezőt, és biztosítjuk, hogy a lehető leghamarabb érje el célját.

A Biztonsági személyzet a sofőr és a testőr egyben

Ha sofőr és testőr a biztonsági személyzet része, mindkettőt egy személyben fogadja. Megfelelően képzett munkatársaink éberséggel vezetnek, és mindig figyelnek az Ön személyes biztonságára. Szeretettel, diszkréten és professzionálisan kísérik Önt minden utazáson a szerződés teljes időtartama alatt.

Kapcsolódó bejegyzések