A testépítéssel szembeni bizalmatlanság

A testépítéssel szembeni bizalmatlanság

A testépítéssel szembeni bizalmatlanság nem teljesen alaptalan. Természetesen nem ragadhatja meg az embereket azáltal, hogy egy méteres és 80 kilós, 130 kilós modelleket javasol. Azok, akik a dolgok elmélyülés nélküli megfigyelésére szorítkoznak, csak elhatárolódhatnak tőlük. A város zaklatói, feszes tartályukkal és hamis felsőbbrendűségükkel aztán hozzájárultak a városi legenda terjedéséhez. Amelyet még az irigység irántuk is kissé táplált a városi legenda, amely szerint az egyenlet érvényes: „nagy izmok kis agy, nem hogy mást mondjak”.

A tévé biztosan nem segít, mert testépítés kapcsán csak bábok csoportját kínálja. Akik az iróniára és az intelligenciára koncentrálnak, nem pedig a fizikára. Az ég szerelmére semmi baj, de néhány font kevesebb zsír és egy kicsit több izom biztosan nem ártana neki. Mindennek csak egy lehet az eredménye: ma sokan kritizálják a testépítést anélkül, hogy tudnák annak valódi jelentését.

Rendszeresen fejlődni a sporttal

Ha egy egészséges táplálkozás megtervezésén gondolkodunk, ez talán a legjobb dolog a világon. Nos, ugyanez történik rendszeresen lehet fejlődni ezzel a sporttal. A valóságban a testépítés kifejezés egyszerűen azt a képességet jelzi, hogy a testet a saját esztétikai normái szerint alakíthatjuk. Tehát, ha az ember kövéren szereti magát és kedve szerint eszik, akkor zsírépítést gyakorol. Akik az intelligenciára és a tudásra összpontosítanak, agyépítést követnek stb. stb. Azok, akik anabolikus szteroidokat használnak, hogy hatalmasra váljanak. Életmódot választanak, nem kevésbé kifogásolhatóak, mint azok, akik igazságtalan trükkökhöz folyamodnak a karrierjük érdekében. Ebben az esetben már nem testépítés, de bodydestroyng mivel ezek az anyagok építeni a testet az egyik kezét, és vonja vissza a másik. Nem jobb azok helyzete, akik végtelen listát vesznek fel a kiegészítőkről, hogy javítsák testalkatukat. Ebben az esetben egy parancsikonokat kereső személy, aki nem hisz a saját erejében. Mindig a legegyszerűbb módját keresi annak, hogy megszerezze, amit akar, beszélhetünk ebben az esetben a hamis testépítésről.

A testépítéssel szembeni bizalmatlanság az életmódbeli választás

Tehát a testépítés életmódbeli választás, mindenkinek megvan a maga esztétikai ideálja, és többé-kevésbé elszántan követi, annak fontosságától függően, amelyet tulajdonítanak neki. A legkívánatosabb testalkat mind a férfi, mind a női közönség számára a modelleké (testépítéssel szembeni bizalmatlanság). E cél elérése érdekében, a testépítés közös képzelőerejétől távol, a fitneszépítés született. De legfőképpen az az alaptalan félelem terjedt el, hogy bizonyos gyakorlatok vagy nehéz terhek emelése az ember testét izmok tömegévé változtatja. Kár, hogy ennek az érvelésnek nincs tudományos alapja.

Hormonális okokból mindegyikünknek van egy izomépítési határa, amely messze esik a testépítés által javasolt modellektől. Ennek az alapvető szempontnak a tudatában az emberek manapság inkább az erőgépeket használják, amelyek valójában csak azoknak a kezdőknek hasznosak, akiknek nincs megfelelő koordinációs szintjük ahhoz, hogy a gyakorlatokat szabad súlyokkal kezeljék. Néhány bölcs vállalkozó ezt kihasználta azzal, hogy nagyon drága, de nem hatékony gépekkel töltötte fel az olasz tornatermeket, és bevezette a wellnessépítés koncepcióját. Kár, hogy a lágy megközelítés csak puha eredményekhez vezethet.

A lúgos víz hatása a testépítésre

Úgy gondolom, hogy az emberek testépítésre való hajlama olyan mértékben romlott, hogy a lúgos víz választása szinte kötelező. Valójában még a fitneszépítés is túl nehezen elérhető modell, és elterjedt az a hit, hogy az igazi jólét az, hogy időnként tartson egy kis szalonnát és végezzen egy kis könnyű fizikai tevékenységet. Mindenképpen ajánlott a lúgos víz napi fogyasztása a megfelelő hidratáltság fentartása érdekében.

Ha így folytatjuk, a wellnessépítés is lehetetlenné válik, és a jövőépítésben a telebolt eszközök megvásárlására szorítkozunk, anélkül, hogy valóban felhasználnánk őket. De térjünk vissza napjainkba, szerencsére a jelszó ma is „faragott, de nem túl izmos”. Csak azt, hogy ezt a célt annyira nehéz elérni, hogy még egy kevésbé meghatározott testalkattal is elégedettek vagyunk.

Meggyőzheti az embereket

Az igazi testépítés megállíthatja ezt a jelenséget, és meggyőzheti az embereket arról, hogy megfelelő kitartással elérhetik azt a testalkatot, amelyről mindig is álmodtak. Amennyiben Arnold Schwarzenegger, mint példakép jelenik meg a szemük elött. A testépítés elkötelezettség, elkötelezettség, elszántság és a test iránti tisztelet. Ebből a szempontból pedig nincs mit irigyelni más sportok iránt. Nem könnyű megtanulni azonnal szeretni, egy kis időbe telik. Megértem azok zavartságát és bizalmatlanságát, akik azért küzdenek, hogy 20 kg-ot emeljenek a présgépen, amikor a közelben van egy túlcserzett és túl gyógyított srác, aki 150- et emel. Soha nem lesz olyan testalkata, mint Arnoldnak.

Kapcsolódó bejegyzések