vörös hajfesték

Natúr vörös hajfesték

7 ammóniamentes natur vörös hajfesték, amely nem fakul ki, és nem fodroskodik. Az ammónia nélküli vörös hajfesték egyre inkább követelik a parabének, peroxid, ppd, acetát stb. Ha a legjobbat akarja vásárolni, de nem tudja, melyik márka a legjobb, ne aggódjon. Az alábbiakban egy listát láthat, amelyen a legrangosabb márkák közül sokféle szín közül választhat.

A legjobb minőségi vörös hajfesték

Ha a legjobbat keresi a haja számára, és nem akar pénzt kidobni, hogy megnézze, hogyan néz ki a haja fényes, laza és mindenekelőtt anélkül, hogy ragadós lenne, választhatja a legjobbat. Tudjuk, hogy sok és nagyon sokféle van, de számunkra az adja a legjobb eredményt, amelyet alább láthat.

Naturtint ammóniamentes növényi festék

Az egyik legjobb ammóniamentes vörös hajfesték, amelyet kevesebb, mint 800 ft-ért kaphat meg, a tekintélyes Naturtint márka hozott létre, amely kiemelkedik azzal, hogy sokféle szín közül választhat a haj természetes festésére.

A színek sokféleségével kezdve el kell mondanom, hogy akár 26 színben is megvásárolható, amelyek : ébenfekete, sötét gesztenye, aranygesztenye, mahagóni gesztenye, natúr gesztenye, világos arany gesztenye, világosbarna mahagóni, világos gesztenye. A szőke festékek közül arany sötét szőke, szőke sötét, sötét borostyán szőke, arany szőke, mogyoró szőke, teide barna A hamu szőke, réz szőke, búzaszőke, méz szőke, alba szőke. A feketék közül a kék fekete, cseresznyefekete, mélybarna, pezsgő mahagóni, mély csokoládé, világos csokoládé és mogyoró fényes. Ezentúl megemlítendő a sötét vörös hajfesték is.

Legnagyobb előnye más színezékekkel szemben, az árától eltekintve, mennyi mosogatást tart, mielőtt teljesen eltűnik. Érzékeny bőrre is sokkal alkalmasabb, mivel nem váltja ki azt a kis allergiát, amelyet ezek a termékek általában előidéznek.

A pozitívum : Vegán termék, amely táplálja a hajat, miközben nagyon puha és selymes marad, nagyon alacsony áron.
Negatívum : Attól függően, hogy melyik színben kell nagyon gyorsnak lennünk, mert a készlet repül, ami szép, és időbe telik, amíg eladják.

Ammóniamentes vörös hajfesték

Egy másik olcsó megoldás a Llongueras által létrehozott ammóniamentes festéksorozat, amely az ősz haj borításának képességével tűnik ki az Optima sorozatból. Az előzőhöz hasonlóan ez sem haladja meg az 800 forintot. Annak ellenére, hogy nem rendelkezik akkora színválasztékkal, mint az előző, sok változatossága van, ez a 20 különböző szín egyike.

Mint mondtam, kiemelkedik azzal, hogy gyakorlatilag az ősz haj 100% -át takarja, de nem felejtem el, hogy időtartama hosszabb, mint más drágább termékeké, és a mosásoktól függően elérheti a 7 hetet. Tökéletes azonban a legmakacsabb ősz hajra.

A pozitívum : Nagyon olcsó (alig több mint 900 forint), hosszan tartó és tökéletes a rakoncátlan ősz haj takarására.
Negatívum : Ugyanaz a probléma fordul elő vele, mint az előzőnél, a készlete eltűnik repülve, és ha nem vagyunk gyorsak, akkor elfogy a kívánt.

Kapcsolódó bejegyzések