Rövid haj kerek archoz

Rövid haj kerek archoz

Nem minden esetben megfelelő a rövid haj kerek archoz. Az alábbi frizurák közül néhány olyan aranyosnak tűnik, hogy egyszerűen nem tagadhatja meg magától, hogy a változatosság kedvéért kipróbáljon egy pimasz rövid frizurát. A Pixie a legnépszerűbb rövid szabás kerek arcra, azonban a rövidebb változatok sem ellenjavalltok, ha megfelelően vannak kialakítva.

Ha az arca kerek, a rövid haja takarja el a fülét. Általában a rövid frizurák könnyen elkészíthetők habbal és hajszárítóval. Bármely kerek arc vékonyabbnak tűnik, ha a frufru aszimmetrikusan van az egyik oldalon. Ujjait átdörzsölheti a hajon, hogy függőleges vonalakat adjon hozzá, és élesebbé tegye azt.

Amint láthatja, a kerek arcra készült legtöbb rövid frizura megnyúló A-vonallal rendelkezik. Gyakorlatilag az összes tollas kivitelű bob, pixie és fokozatos vágás oldalsó frufruval rendelkezik, amely eltakarja a kerek arc teltségét. Vedd ezt az ötletet alapötletnek, amikor rövid hajad formázod a rendkívül hízelgő megjelenés érdekében.

Úgy tartják, hogy a lekerekített formájú frizurák nem jók kerek arcokhoz. Valójában, ha textúrát ad a rövid bobhoz, határozott éleket és alkalmankénti tincseket, akkor igazán fantasztikus megjelenést kap, amely rendkívül elegáns és kiegészíti arcformáját.

A rövid retro frizurák is elbűvölően néznek ki, mondjuk egy rövid bob alapján visszafésült ujjhullámok. Készítsen oldalsó elválást, és fésülje egyik oldalára hullámos frufruját, mint az alábbi képeken, hogy lenyűgöző, drámai megjelenést kapjon, amely a legtöbb nagy eseményhez vagy tematikus bulihoz illik.

Aranyos és szórakoztató rövid haj kerek archoz

A rövid haj kerek archoz tökéletes választás, de a frizurának szép magasságúnak kell lennie a homlok felett, és világos, vékony frufrunak kell lennie. Játszhatsz a textúrákkal, beépíthetsz kis fonatokat a frufruba, vagy kipróbálhatod az aszimmetriát.

Hosszú, terjedelmes Pixie

Ez egy kicsit hosszabb, mint egy klasszikus pixie, de még mindig megvan benne a mesebeli minőség. Nagyon kifinomult energiát közvetít. Ennek a megjelenésnek a szelleme is nagyon fiatalos és valójában időtlen.

Kapcsolódó bejegyzések