Éttermek és blogok

Éttermek és blogok

Ez valóban több, mint egy éttermi blog, mivel ez egy igény szerinti hálózat kifejezetten az élelmiszer-szolgáltató szakemberek számára. A videók, coaching kurzusok és információk legnagyobb gyűjteményével büszkélkedhet, amelyek segítenek vállalkozása fejlesztésében. Tartalma podcastokat, virtuális eseményeket és cikkeket is tartalmaz, valamint az iparági szakemberek hatalmas indexét, amelyek tippeket és tanácsokat kínálnak azoknak, akik ezt keresik.

Modern étteremvezetés

Ez az online magazin a vendéglősök fő forrása. Az éttermi menedzsment hírek minden aspektusára összpontosít. Napi híreket, szakértői tanácsokat, iparági trendeket, a terület szakértőinek profiljait és még sok mást találhat, mindezt az éttermi vezetési rést illetően. Megnyitás a vállalkozások számára az OpenTable segítségével. Az éttermi blogja rengeteg értékes információt kínál különféle témákkal kapcsolatban az újoncok és az iparági veteránok számára. Nagyszerű kérdezz-felelek és videotartalom található, például a Kakas étterem és pizzériában.

Ha segítségre van szüksége az áldomás üzletének üzleti oldalával kapcsolatban, segít Önnek. A könyvelő és gazdasági társaság étteremipari blogja, a The Restaurateur az étteremipar pénzügyi oldalára specializálódott. Más szavakkal, a szórakoztató dolgok – például az adók, a biztosítás, a borravalók és egyebek.

Ez a blog az éttermek italkészítési vonatkozásaival foglalkozik. A témák közé tartozik a kultúra, a menedzsment, az iparági betekintések és tippek, hírek és még sok más. Meg kell terveznie a tökéletes italmenüt? Szeretné tudni, hogyan kell pontosan kiszámítani, hogy hány ital maradt a bár mögötti, majdnem üres palackokban? Ha itallal kapcsolatos kérdése van, a BevSpot valószínűleg rendelkezik ezzel kapcsolatos bejegyzéssel.

Az Étterem Kiáltványa

Azért más, mert egy étteremipari blog, amely inkább az étkezőknek, mint az iparági szakembereknek szól. Az egész arról szól, hogy segítsük az ügyfeleket étkezési élményeik javításában azáltal, hogy eszközöket kínálunk a felszolgálókkal való produktív kapcsolatteremtéshez, ami jobb általános éttermi élményt eredményez. A különféle iparági szakemberek eredeti tartalmait tartalmazó tartalomkategóriák közé tartozik.

Az oldal 1997 óta számol be a fast-casual iparág fontos híreiről, eseményeiről és trendjeiről. Ez az éttermi blog tele van forrásokkal, beleértve a szolgáltatók névjegyzékét, diavetítéseket, videotartalmakat és iparági kutatásokat. . Tekintse meg az erőforrások részt olyan nagyszerű darabokért.

A Food & Beverage Magazine az éttermi és vendéglátóipar minden területére kiterjedő híreket és trendeket kínál. Ha inkább hallgató vagy, mint olvasó, az Food & Beverage a legjobb választás: öt podcastot készítenek. Iratkozzon fel a hírlevélre, és értesüljön a legfrissebb hírekről, hogy ne maradjon le az interjúkról, profilokról és hírekről, amelyekre szüksége van, hogy naprakészen maradhasson az iparágban zajló eseményekkel.

Ez a nyomtatott és digitális magazin szinte mindent lefed, ami a teljes körű szolgáltatást nyújtó éttermekről szól. Három elsődleges tartalmi kategóriája – Élelmiszer, Műveletek és Növekedés – rendszeresen tartalmaz olyan témákat, mint az étlapinnováció, az élelmiszer-biztonság, a marketing, az alkalmazottak menedzsmentje, a pénzügy és még sok más. Az FSR ingyenes, letölthető jelentéseket is kínál, amelyekben lépést tarthat a változó trendekkel és piaci feltételekkel, amelyek közvetlen hatással lehetnek vállalkozására.

Kapcsolódó bejegyzések