Bio tusfürdő

A friss, édes-keserű, átható illatú bio tusfürdő, az Organic rozmaring és menta szempontból a természetes egyensúly a bőr végző hatékony tisztító és frissítő akció. Hiteles növényi eredetű nyersanyagokkal (CCPB) készült, hatóanyagokban gazdag termék, minden bőrtípusra, még a legérzékenyebbekre is alkalmas.

Rozmaring bio tusfürdő

A rozmaring (a „tenger aromája” néven ismert) bio tusfürdő illóolaj és a menta illóolajainak köszönhetően ez a tusfürdő stimuláló hatást fejt ki, amely segít semlegesíteni a fizikai és szellemi fáradtságot. A bőrre gyakorolt ​​hatás tonizáló, antiszeptikus és enyhén összehúzó hatású lesz. A bőr egyszerre tisztul meg és revitalizálódik. A HerbSardinia tusfürdő illata tanúsított és biztonságos szerves illóolajok kombinációjából származik. Nincsenek szintetikus illatanyagok és színek. A HerbSardinia termékcsalád összes mosószerének előállításához használt felületaktív anyagok (mosószerek) kizárólag növényi eredetűek. A bio tusfürdő nem irritálják, agresszió nélkül cselekszenek, tiszteletben tartják a bőrt és a környezetet is, kellemes frissességet és jó közérzetet biztosítva.

Menta tusfürdő

A bio Rozmaring és a Menta tusfürdő egy pihentető fürdőben vagy élénkítő zuhanyban meleg vízben használják. A már nedves bőrre osszon el egy kis mennyiségű gélt – masszírozza, amíg könnyű hab képződik (amely szintetikus felületaktív anyagok hiányában szerény mennyiségben jelenik meg), majd öblítse le. A hatás kettős lesz: az illóolajok a bőrön és a légzőrendszeren keresztül egyaránt felszívódnak, azonnali kikapcsolódást és jólétet nyújtva.

A marokkói organikus tusfürdő és sampon argánolaj hihetetlenül gazdag vitamin-, antioxidáns- és esszenciális zsírsavforrás. Ennek az egyedülálló természetes összetevőnek a bioaktív és szerves kivonatok saját keverékével történő kombinálásával egy pezsgőfürdőt hoztak létre, amely stimulálja az érzékszerveket, amelyek megtisztulnak és regenerálódnak. Alkalmas vegánoknak is.

Kapcsolódó bejegyzések